Domáca udiareň

-5%
Domáca udiareň
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso.
V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení.
Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu.
Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.
14,90
Vaša cena: 14,16
Od: 27.02.2021   Do vypredania zásob!
K obľúbeným
Odporučiť
Tlač
Otázka o tovaru
Podobné produkty
Viac o produkte
Podobné produkty
Viac o produkte
EAN kódok
9788055155906
Vydavateľstvo
IKAR
Autor
Fleischman Will
Rok vydania
2017.09.19.
Kód tovaru
0203190
WebShop System